More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

Dongguan Yuechuang Automation Equipment Co. Ltd. (YC) didegaké ing taun 2007, iku perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing mesin konektor Déwan lan non-standar machinery automation Déwan lan peralatan R & D, desain, Manufaktur, dodolan, instalasi, imbuhan , layanan ing siji, dumunung ing Road Yang Yang Science Park, Gate Lima Min Chang Road, Humen Town Gate, DongGuan City, China.

Yue Chuang punika konektor automotive suppliers Déwan otomatis, kita kudu experienceis sugih bab 10years ing R & D lan industri Manufaktur, ing sawijining konsèp produk cerdas, efisien lan stabil, strictly ngontrol kualitas produksi, kanggo nyedhiyani solusi mobil pribadi konektor Déwan automation mesin selaras kanggo ketemu karo kabutuhan nyata konektor mobil produksi, ngewangi manufaktur apa automation konektor upgrade line produksi, pegawe manual abot, proses produksi Sederhana, kualitas produk stabil, nambah efficiency produksi, kanggo nambah efficiency konektor manufacturers'production automotive lan daya saing Enterprises ...

maca liyane >>

warta Company >>

80%! Domestik konco-ing-pemandangan pahlawan karo T-mobil - automation Gaopin
Ngarahke ing pasar automotive kabeh, Turbo ngundhakake tambah dadi gaya ide. Kabeh jinis kendaraan sing dilengkapi karo "T".
  • Dongguan yuechuang sincerely invites you to att...
  • Yuechuang expands overseas markets-Russian cust...
  • Why so many well-known enterprises choose yue c...

warta Industry >>

DSM miwiti PBT hidrolisis-tahan anyar karo isi serat kaca 30% sing sebagian bisa ...
Adhedhasar ilmu lan teknologi, Walanda Royal DSM Group, kang aktif ing kothak kesehatan, Nutrition lan bahan donya ...
  • Design standards for automotive connectors
  • Automobile connector manufacturing process dete...
  • The development of electric vehicles is a rare ...
  • Industrial robot technology is reaching a new h...
WhatsApp Online Chat !