Prakawis kita - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

Babagan awake dhewe

prabawa

Dongguan Shi Yue Chuang Automation Equipment Co. Ltd. (YC) didegaké ing taun 2007, iku perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing mesin konektor Déwan lan non-standar machinery automation Déwan lan peralatan R & D, desain, Manufaktur, dodolan, instalasi , imbuhan, layanan ing siji, dumunung ing Road Yang Yang Science Park, Gate Lima Min Chang Road, Humen Town Gate, DongGuan City, China

Yue Chuang punika konektor automotive suppliers Déwan otomatis, kita kudu experienceis sugih bab 10years ing R & D lan industri Manufaktur, ing sawijining konsèp produk cerdas, efisien lan stabil, strictly ngontrol kualitas produksi, kanggo nyedhiyani solusi mobil pribadi konektor Déwan automation mesin selaras kanggo ketemu karo kabutuhan nyata konektor mobil produksi, ngewangi manufaktur apa automation konektor upgrade line produksi, pegawe manual abot, proses produksi Sederhana, kualitas produk stabil, nambah efficiency produksi, kanggo nambah efficiency konektor manufacturers'production automotive lan daya saing Enterprises.

1500 meter saka fasilitas produksi, wis tim engineers experienced lan pangembangan teknologi, kanggo nyedhiyani technical support lengkap lan layanan customer, kanggo pelanggan pegawe manual abot, simplifies proses produksi, nambah efficiency, kualitas produk stabil, nambah efficiency produksi lan mbusak biaya pegawe abot, nambah konektor efficiency produksi otomatis.

We kudu-term sesambetan dawa karo Enterprises Manufaktur automotive tekan hubungan istilah-dawa kerjasama, punika Supplier stabil ndhuwur 500 perusahaan ing donya, ing pembangunan saka Manufaktur peralatan automation wis pirang-pirang hak asasi intelektual sawijining, kita produk sales ing China paling saka perusahaan perusahaan transnational, uga ngekspor kanggo Amerika Serikat, Jepang, Malaysia, India lan Timur Tengah, Eropa lan negara liyane.

Kanggo pelanggan kanggo nyedhiyani konektor mesin Déwan otomatis majeng solusi sakabèhé, welcome kanggo ngunjungi pabrik lan rembugan bisnis, kita siap kanggo Enterprises produksi konektor automotive ngatasi masalah-masalah, rembugan Free lan panjalukan kanggo produksi konektor automation retrofit lan nganyarke program

tooopen_sy_153887231532
w65s

WhatsApp Online Chat !