Sawise-sales Service - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

Sawise-sales Service

Sawise-sales Service

Filsafat bisnis YueChuang: Integritas lan pragmatic, profesional lan efisien, lan menang-menang kerjasama , kanggo nyedhiyani pelanggan karo profesional lan efisien sawise-sales service, kita wis prasetya serius ing ngisor iki kanggo kita pelanggan:

1. Kabeh mesin lan peralatan didol dening perusahaan kita, saka tanggal pamukiman acceptance, peralatan free babar pisan sakabèhé siji taun (kajaba kanggo karusakan wong-digawe), saka laporan acceptance peralatan mlebu, kabeh jinis karusakan sing disebabake panggunaan normal Partai B tanggung jawab kanggo pangopènan gratis lan Replacement, ngagem panduman persetujuan antarane pihak, nyediakake technical support profesional kanggo urip.

2. VietNin ​​bakal nyedhiyani latihan kanggo operator peralatan customer lan teknisi engineering ing operasi lan operasi umum seng nganti dikarepake bisa dilakokno bakal independen lan ngatasi masalah.

3. Sawise mbukak hotline sales 24 jam dina, kita bakal nanggapi positif lan nyedhiyani saran profesional sawise nampa telpon Diposaken. Yen sampeyan kudu pindhah ing situs iki kanggo pangopènan, teka ing situs manut wektu dijadwal.

4. Sawise periode babar pisan kadaluarso, kita perusahaan bakal nyedhiyani layanan pangopènan lan technical support miturut kahanan nyata, lan mlaku ngisi bahan, aksesoris lan layanan pegawe.

5. Nyedhiyani technical support layanan kekal.

Nyedhiyani pelanggan karo technical support sampurna lan sawise-sales service kanggo pelanggan mbebasake pegawe lan pegawe, menakake proses produksi, nambah efficiency, stabil produk kualitas, nambah efficiency produksi pabrik, ngurangi syarat technical personel related, nambah efficiency automation, lan gawé luwih aman lan luwih dipercaya produk. konektor Automotive, Toyota kang otomatis assembler kanggo konektor automotive sing dipercaya.

90d7       e6e6       qzn6


WhatsApp Online Chat !