introduksi Brand - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

introduksi Brand

Brand Pambuka

About Yue Chuang: "Yue" nduweni semangat saka ngluwihi transcendence ing. "Chuang" sing tegesé inovasi lan nggawe, makna Diwenehake wong YueChuang luwih gelem ngluwihi piyambak, Njelajah riset eksplorasi ing konektor automotive, ningkatake teknologi produktivitas, nggawe produksi konektor automotive luwih cerdas lan efisien.

Wiwit 2007, Mr.Dingzhihao minangka pimpinan inti wis anjog tim pionir specilized ing automation equiement R & D lan manufaturing. Supaya tim wis nambah sugih experienced ing automation equiement industri ing 10 taun

Revolusi teknologi lan reconstruction industri wonten ing latar mburi kanthi cepet saka industri otomotif global bakal maju nyedhaki ijolan, mobilitas, driving poto, pengalaman lan analisis data amba, wutah anteng saka pasar konektor global, kita optimistis bab konektor otomatis teknologi Déwan lan jaminan sulih Ponggawa iku mangsa, dadi ing awal 2017 makili gaya umum, pabrik asli minangka basis lan ngganti jeneng iku minangka DongGuan Yue Chuang Automation Equiement Co. Ltd.

Yue Chuang punika fokus nyedhiyani konektor automotive majeng solusi Déwan otomatis, kita ngarep-arep kanggo nyedhiyani cara produksi luwih cerdas lan hemat Produsèn konektor, uga baris produksi bisa luwih cepet lan luwih miniaturization, safety, linuwih, luwih lingkungan, Teknologi engineering elektronik akeh aplikasi ing industri otomotif, lan dadi luwih cerdas lan dipercaya minangka partners manungsa kang.

2           rvtr


WhatsApp Online Chat !