CEO Speech - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

CEO Speech

CEO Speech

zxie

Yue Chuang (YC) karo 10 taun Karir ing industri equipement automation konektor automotive, YC wis pengalaman sugih ing R & D lan Manufaktur, konsep produk cerdas, efisien lan stabil, strictly ngontrol kualitas produksi, kanggo nyedhiyani mobil pribadi konektor mesin Déwan otomatis selaras solusi, kita bakal nyedhiyani mode luwih cerdas lan efisiensin cara produksi kanggo produsen konektor

Kulo pengen sing liwat efforts unremitting, kita bakal usaha kanggo dadi account-kelas donya Edo automobile konektor mesin Déwan, nggawe produksi konektor automobile luwih efisien lan nggawe mobil luwih aman lan luwih dipercaya. Kita usaha kanggo mbangun tim, wong-oriented, nguber filsafat Manajemen kaunggulan; integritas lan pragmatic, profesional lan efisien, kerjasama lan menang-menang filsafat bisnis; kita ana dening konsep produk cerdas, efisien lan stabil, liwat inovasi saka mode produksi konektor peralatan automation kita.

We are setya kanggo mbangun Manufaktur cerdas, saving lan lingkungan Proteksi, automation energi New lan industri automation 4.0 ing salah siji saka Enterprises dhuwur-tech, pangembangan peralatan automation konektor ngadeg-piyambak automotive, baris produksi automation, pembangunan robot lan robot otomatis deteksi injeksi sistem bisnis Integrasi plastik. 

We are setya kanggo mbangun Manufaktur cerdas, saving lan lingkungan Proteksi, automation energi New lan industri automation 4.0 ing salah siji saka Enterprises dhuwur-tech, pangembangan peralatan automation konektor ngadeg-piyambak automotive, baris produksi automation, pembangunan robot lan robot otomatis deteksi injeksi sistem bisnis Integrasi plastik. 


WhatsApp Online Chat !