kaluwihan Company - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

kaluwihan Company

Company Kaluwihan

0fih

Roh Professional

10 taun roh profesional, nuju konsentrasi ing pangembangan lan Pabrik konektor automotive kanthi otomatis mesin Déwan

Yue Chuang duwe tim pembangunan engineer experienced, ngarahke ing riset, desain, produksi lan dodolan peralatan automation konektor kanggo 10 taun.

ejj1

Quality Good

Advanced teknologi, teknologi unggul, kanggo nggawe kualitas banget

(1) Kanthi teknologi lan tliti peralatan produksi ing Eropa, Amerika, Jepang lan Taiwan, lan strictly kualitas kontrol

(2) 1500 meter saka basa produksi, karo produksi luwih maju lan Testing peralatan, ing idea pangembangan proses Manufaktur banget lan inovatif, ketat selaras karo ISO, GB, GBT, ASTM, DIN lan standar internasional liyane, dhuwur standar kualitas sistem manajemen, nambah peralatan deteksi lan pangolahan, peralatan diprodhuksi sawise pengawasan kuat kualitas.

(3) R & D peralatan konektor Déwan diwenehi certificate saka sertifikat saka tengah pengawasan nasional lan sawetara sertifikat paten technical nasional

ownf

Personalisasi Solution Pangaturan

Kanggo nyedhiyani solusi pribadi kanggo nambah efficiency produksi lan daya saing

(1) Nyedhiyani selaras solusi kanggo mesin konektor mobil Déwan individu kanggo ketemu karo kabutuhan produksi nyata Enterprises Déwan konektor automobile

(2) Kanggo ngewangi manufaktur konektor kanggo ngrampungake penataran automation baris produksi, kanggo nambah efficiency produksi lan daya saing Enterprises.

j087

pengalaman sugih

Kanggo nyedhiyani sampeyan karo pengalaman sugih lan tim diwasa

(1) We duwe pengalaman porsi ndhuwur 500 Enterprises ing donya, lan tekan hubungan loropaken lan pengusaha long-term karo sawetara Enterprises Manufaktur automotive, lan usaha kanggo nyedhiyani layanan kualitas dhuwur.

(2) We duwe engineer trampil, berkembang tim layanan, ngatasi masalah-masalah ing sembarang wektu, nyedhiyani solusi profesional lan dandan proses produksi lan pituduh kanggo peralatan automation konektor.


WhatsApp Online Chat !