budaya perusahaan - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

budaya Corporate

Budaya perusahaan

w65s

Vision

Usaha kanggo dadi-kelas kapisan konektor mobil mesin Déwan account internasional

Karep

Ayo baris produksi konektor mobil luwih cerdas lan efisien, nggawe mobil luwih aman lan luwih dipercaya!

tooopen_sy_153886544437

angka

Philosophy Management

wong karya tim oriented Pursuit of excellenc

Philosophy Operation

Kejujuran lan pragmatism Professional lan efisien Cooperation lan menang-menang 

Concept Product

Intelligence Stabil Efisien


WhatsApp Online Chat !