Facility - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

Facility

tampilan pabrik pemandangan

Yue Chuang wis luwih saka luwih saka 1500 meter saka pabrik wilayah kanggo mesin konektor Déwan, workshop bledug-free number wiyar lan ruang kantor multi-fungsi, introduksi saka teknologi ing Eropah lan ing Amerika Serikat, Jepang lan Taiwan area lan produksi canggih peralatan, testing seperangkat lengkap produk otomatis, rata-rata saben wulan saka sadurunge mesin Déwan automation 20 konektor nganti saiki kapasitas produksi saben wulan saka luwih saka 30 konektor mesin Déwan automation.

Konektor Manufaktur mesin otomatis wis kebak dipun ginakaken, ISO9001: 2000 versi sistem internasional Manajemen kualitas lan sistem Manajemen lunak ERP, sistem manajemen kualitas standar dhuwur, peralatan testing sampurna lan proses testing. Kabeh Alat bakal ngalami pengawasan kuat kualitas. 

Yue Chuang mesin Déwan saka planning produk, desain lan pembangunan, Manufaktur jamur, Manajemen produksi, kontrol kualitas lan marketing, accounting financial lan pranala sing kabeh tekan standar internasional Manajemen perusahaan, lan usaha kanggo nyedhiyani donya kelas konektor automotive mesin Déwan otomatis peralatan kanggo pelanggan ..

Company tampilan pabrik

Kantor

kamar Konferensi / R & D departemen

workshop produksi


WhatsApp Online Chat !