Good Quality - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

Quality Good

Advanced teknologi, teknologi unggul, kanggo nggawe kualitas banget

(1) Kanthi teknologi lan tliti peralatan produksi ing Eropa, Amerika, Jepang lan Taiwan, lan strictly kualitas kontrol.

(2) 1500 meter saka basa produksi, karo produksi luwih maju lan Testing peralatan, ing idea pangembangan proses Manufaktur banget lan inovatif, ketat selaras karo ISO, GB, GBT, ASTM, DIN lan standar internasional liyane, dhuwur standar kualitas sistem manajemen, nambah peralatan deteksi lan pangolahan, peralatan diprodhuksi sawise pengawasan kuat kualitas.

(3) R & D peralatan konektor Déwan diwenehi certificate saka sertifikat saka tengah pengawasan nasional lan sawetara sertifikat paten technical nasional


WhatsApp Online Chat !