Professional Roh - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
More Intelligent Lan Efisien mode produksi konektor mobil.

Roh Professional

10 taun roh profesional, nuju konsentrasi ing pangembangan lan Pabrik konektor automotive kanthi otomatis mesin Déwan

(1) Yue Chuang duwe tim pembangunan engineer experienced, ngarahke ing riset, desain, produksi lan dodolan peralatan automation konektor kanggo 10 taun.

 


WhatsApp Online Chat !