По-продажба на услуги - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

По-продажба на услуги

По-продажба на услуги

Деловната филозофија на YueChuang: интегритет и прагматични, професионална и ефикасна, и понудената соработка , за да се обезбеди на клиентите со професионална и ефикасна по продажбата на услуги, ние се направи следново свечена ветувања на нашите клиенти:

1. Сите машини и опрема се продаваат од страна на нашата компанија, од денот на приемот на прифаќање, бесплатна опрема целокупната гаранција за една година (со исклучок на вештачки штета), од извештајот на прифаќање опрема потпишан, сите видови на штета предизвикана од нормална употреба од страна на партија Б е одговорен за одржување слободни и замена, потрошни делови во согласност со договорот меѓу двете страни, обезбедување на професионална техничка поддршка за живот.

2. VietNin ​​ќе обезбеди обука за операторите опрема на клиентите и инженеринг техничари во работењето и заедничка операција исклучоци додека побарувачката може да биде независно управувани и смена на проблеми.

3. По отворањето на линија на продажбата од 24 часа на ден, ние ќе одговорат позитивно и да се обезбеди професионален совет, по добивањето на поправка повик. Ако ви треба да одат на местото за одржување, дојде на местото според закажаното време.

4. По истекот на гарантниот рок, нашата компанија ќе обезбеди сервис за одржување и техничка поддршка во согласност со фактичката состојба, и правилно да наплаќаат материјали, опрема и работна сила услуги.

5. Обезбедување на доживотна техничка поддршка.

Им обезбеди на клиентите со совршена техничка поддршка и по продажбата на услуги за да им помогне на клиентите се ослободи труд и работна сила, поедноставување на процесот на производство, подобрување на ефикасноста, стабилизирање на квалитетот на производот, да се зголеми ефикасноста на производството на фабриката, намалување на техничките барања на поврзани со персоналот, подобрување на ефикасноста на автоматизација, и производство на побезбеден и посигурен производи. Автомобилски конектори, Тојота авто-асемблер за автомобилската конектори се верува.

90d7       e6e6       qzn6


WhatsApp Online Chat !