воведување бренд - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

воведување бренд

бренд Вовед

За Yue Чуанг: "Yue" има импулс за надминување на трансцеденција. "Чуанг" го има значењето на иновациите и создавањето, подтекст YueChuang луѓето се повеќе сакаат да се надмине, истражување прелиминарни истражувања на автомобилската конектори, иновациите технологија продуктивноста, што автомобилската производство конектор повеќе интелигентни и ефикасни.

Од 2007 година, Mr.Dingzhihao како јадро лидер е водечки пионерски тим specilized на автоматизација equiement R & D и manufaturing. Значи тим има акумулирано богато искуство на автоматизација equiement индустриските во овој 10 години

Во технолошки револуција и за обнова на индустријата во позадината на брзиот развој на глобалната автомобилска индустрија ќе се движат кон интероперабилноста, мобилност, само за возење, корисник искуство и големи анализа на податоци, постојан раст на глобалниот пазар конектор, ние сме оптимисти во врска со конектор автоматски собранието технологија и реализација на вештачка замена е иднината, Така во почетокот на 2017 година претставува општ тренд, на фабричките како основа и да го преименуваме како Dongguan Yue Чуанг автоматизација Equiement копродукции, Ltd

Yue Чуанг е се фокусира на се обезбедат автомобилската конектори напредни автоматски собранието решенија, ние се надеваме дека за да обезбеди повеќе интелигентни и ефикасен метод за конектор производителот производство, исто така, на производна линија може побрзо и минијатуризацијата, безбедност, сигурност, еколошки, инженеринг технологија Електронските повеќе широко примена во автомобилската индустрија, и да стане повеќе интелигентни и сигурен, како партнери човечкиот.

2           rvtr


WhatsApp Online Chat !