Извршниот директор на говор - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

Извршниот директор на говорот

Извршниот директор на говорот

zxie

Yue Чуанг (YC) со 10-годишна кариера на автомобилски конектор за автоматизација equipement индустрија, YC има богато искуство во R & D и производството, интелигентни, ефикасен и стабилен производ концепт, строго го контролираат квалитетот на производството, за да обезбеди персоналните автомобил конектор автоматски собранието машина прилагодени решенија, ние ќе обезбедат повеќе интелигентни и ефикасен начин на производство метод за производителот на конектор

Се надеваме дека преку незапирливата напори, ние ќе се обидеме да стане светска класа бренд на креатор на автомобилски конектор собранието машина, со што на производство на автомобилски конектори поефикасно и правење на автомобили побезбеден и посигурен. Ние се стремиме да се изгради тим, ориентирани кон луѓето, извршување на совршеност за управување со филозофија; интегритет и прагматични, професионална и ефикасна, соработка и понудената бизнис филозофија; ние се придржуваат кон интелигентен, ефикасен и стабилен производ концепт, преку иновации на нашите производство на владата конектор опрема за автоматика.

Ние сме посветени да се изгради интелигентни производство, заштеда на енергија и заштита на животната средина, нова енергија автоматизација и индустриски автоматизација 4.0 во една од хај-тек претпријатија, развој на конектор опрема самостојна автомобилската автоматизација, автоматизација линија, развој на робот и робот автоматско откривање на пластични инекција интегрирани бизнис систем. 

Ние сме посветени да се изгради интелигентни производство, заштеда на енергија и заштита на животната средина, нова енергија автоматизација и индустриски автоматизација 4.0 во една од хај-тек претпријатија, развој на конектор опрема самостојна автомобилската автоматизација, автоматизација линија, развој на робот и робот автоматско откривање на пластични инекција интегрирани бизнис систем. 


WhatsApp Online Chat !