Компанијата предности - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

компанијата предности

компанијата Предности

0fih

професионална Дух

10 години на професионален дух, се концентрира на развојот и производството на автомобилски конектор целосно автоматски собранието машини

Yue Чуанг има искусен тим за развој инженер, се фокусира на истражување, проектирање, производство и продажба на опрема за автоматизација конектор за 10 години.

ejj1

Добар квалитет

Напредна технологија, супериорната технологија, за да се создаде одличен квалитет

(1) Со напредна технологија и опрема за производство на прецизни во Европа, Америка, Јапонија и Тајван, и строго контролиран квалитет

(2) 1500 квадратни метри производствена база, со повеќе напредни производство и тестирање на опрема, идејата за развој на одличен и иновативен процес на производство, строга согласност со ISO, МК, GBT, ASTM, DIN и други меѓународни стандарди, високи стандарди за квалитет систем за управување, подобрување на опремата за детекција и процеси, опрема произведена по строги контрола на квалитетот.

(3) на R & D конектор за монтажа на опрема за да се добие сертификат за сертификација на национална инспекција центар и голем број национални технички патент сертификати

ownf

Персоналните Персоналните решение

Да обезбеди персоналните решенија за подобрување на ефикасноста на производството и конкурентноста

(1) да обезбеди прилагодени решенија за поединечни автомобил конектор собранието машини за да се задоволат реалните потреби за производство на автомобилски конектор собранието претпријатија

(2) За да им помогне на производителите на конектор за да се заврши надградба автоматизација на линија за производство, да се подобри ефикасноста на производството и конкурентноста на претпријатија.

j087

богато искуство

Да ви овозможи со богато искуство и зрел тим

(1) Ние имаме искуство да им служи на најдобрите 500 компании во светот, и да го достигне долгорочна пријателски и кооперативни односи со голем број на автомобилската производство на претпријатијата, и се стремиме да обезбеди висок квалитет на услуги.

(2) Имаме квалификуван инженер, развој на тимот, решавање на тешките проблеми во секое време, да обезбеди професионални решенија и подобрување на производствениот процес и насоки за конектор опрема за автоматика.


WhatsApp Online Chat !