Корпоративна култура - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

корпоративна култура

корпоративна култура

w65s

Визија

Се стремиме да стане меѓународен прва класа бренд автомобил конектор собранието машина

мисија

Ајде линија за производство на автомобил конектор поинтелигентен и ефикасно, да направат автомобил побезбеден и посигурен!

tooopen_sy_153886544437

вредности

управување со филозофија

Тимска работа луѓе ориентирани извршување на excellenc

операција филозофија

Искреноста и прагматизам, професионална и ефикасна соработка и понудената 

Концептот на производот

Интелигенција Ефикасна Стабилна


WhatsApp Online Chat !