Објект - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

објект

дисплеј фабрика сцена

Yue Чуанг има повеќе од повеќе од 1500 квадратни метри на фабриката простор за конектор машина собранието, прашина работилница пространа број и мулти-функционална канцелариски простор, воведувањето на напредна технологија во Европа и во САД, Јапонија и Тајван област и софистициран производство опрема, опрема за тестирање комплетен сет на авто производи, просечната месечна од пред 20 конектор за автоматизација на собранието машина до сега месечен капацитет на производство на повеќе од 30 конектор за автоматизација на собранието машина.

Конектор за производство автоматска машина е целосно имплементиран, ISO9001: 2000 верзија на меѓународните квалитет систем за управување и управување со системот ERP софтвер, високо квалитетен менаџмент систем стандард, совршен мерна опрема и процесот на тестирање. Сите капацитети ќе бидат подложени на строга контрола на квалитетот. 

Yue Чуанг собранието машина производи од планирање, проектирање и развој, мувла производство, управување со производството, контролата на квалитетот и маркетинг, финансиски и сметководствени и други линкови сите се стигне до меѓународните стандарди на корпоративно управување, и се стремиме да се обезбедат од светска класа автомобилската конектори автоматска машина собранието опрема за клиенти ..

Компанијата фабрика поглед

канцеларија

Конференциска сала / R & D оддел

производство работилница


WhatsApp Online Chat !