производ концепт - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

производ концепт

Yue Чуанг производот концепт

Интелигентни, ефикасен и стабилен  - Да производство на автомобил конектор поинтелигентен и ефикасно, да направат автомобил побезбеден и посигурен! Автомобилската индустрија е една од најголемите и најважните индустрии во светот, покажува тренд на брзиот раст, технолошката револуција и за обнова на индустријата во позадината на брзиот развој на глобалната автомобилска индустрија ќе се движат кон интероперабилноста, мобилност, само возење, корисник искуство и големи анализа на податоци.

Како мост за поврзување на автомобилската коло, автомобилски конектор игра улога во корито на струјно коло и преклопни на струја во автомобилот, изработка на електронски инженеринг технологија широко се користи во автомобилската индустрија, особено за автомобилска електроника.

Со развојот на нови технологии и нови енергетски возила, поврзани автомобил и автоматско возење, износот на пренос на податоци и иновации на автомобилската систем за динамично и експоненцијален раст, автомобилската барањата за сигурност конектор во висока фреквенција, висок напон и тековната животната средина е повеќе и повеќе високи, минијатуризацијата, безбедност, сигурност, заштита на животната средина е развојот на идната насока на автомобилски конектор.

Со цел да се постигне големи масовно производство, производство конектор производителот треба да се промовира стандардизација на поврзување во процесот на оваа индустриска трансформација.

Yue Чуанг е професионална автомобилски конектор автоматски добавувачи собранието машина, со 10 години богато искуство во R & D и производството на индустријата, во интелигентни, ефикасен и стабилен концепт на производот, строго го контролираат квалитетот на производството, за да им обезбеди на персоналните автомобил конектор автоматизација собранието машина прилагодени решенија за да се задоволат реалните потреби на конектор производство на автомобили, конектор за да им помогне на производителите да се направи приклучок автоматизација производна линија надградба, тешка физичка работа, на поедноставен процесот на производство, стабилен квалитет на производот, да се подобри ефикасноста на производството за да се подобри автомобилски конектор конектор, производство ефикасноста и конкурентноста на претпријатијата ..

Нашата визија е: да се биде прв во светот класа автомобил конектор собранието машина бренд, да се направи автомобилската производство конектор поинтелигентен и ефикасно, да се направи автомобил побезбеден и посигурен! Тоа е нашата мисија и извор на нашата сила. 

Обезбедување на напредни решенија за целиот автомат конектор за клиентите, добредојде во посета на фабриката и да преговараат за бизнис, ние сме подготвени за производство на претпријатијата на автомобилски конектори решавање на тешките проблеми, добредојде бесплатни консултации и барања за надградба и индивидуално производство автоматизација конектор решенија.

VCG41154411690_1327
tooopen_sy_138120916195

WhatsApp Online Chat !