Добар квалитет - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

Добар квалитет

Напредна технологија, супериорната технологија, за да се создаде одличен квалитет

(1) Со напредна технологија и опрема за производство на прецизни во Европа, Америка, Јапонија и Тајван, и строго контролиран квалитет.

(2) 1500 квадратни метри производствена база, со повеќе напредни производство и тестирање на опрема, идејата за развој на одличен и иновативен процес на производство, строга согласност со ISO, МК, GBT, ASTM, DIN и други меѓународни стандарди, високи стандарди за квалитет систем за управување, подобрување на опремата за детекција и процеси, опрема произведена по строги контрола на квалитетот.

(3) на R & D конектор за монтажа на опрема за да се добие сертификат за сертификација на национална инспекција центар и голем број национални технички патент сертификати


WhatsApp Online Chat !