Професионална Дух - Yuechuang Dongguan Автоматика Co, Ltd
Повеќе интелигентни и ефикасен начин за производство на автомобили конектор.

професионална Дух

10 години на професионален дух, се концентрира на развојот и производството на автомобилски конектор целосно автоматски собранието машини

(1) Yue Чуанг има искусен тим за развој инженер, се фокусира на истражување, проектирање, производство и продажба на опрема за автоматизација конектор за 10 години.

 


WhatsApp Online Chat !