Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

Dongguan Yuechuang Automatizimi Equipment Co Ltd (YC) është themeluar në vitin 2007, është një sipërmarrje të teknologjisë e specializuar në makinë kuvendit lidhës dhe jo-standarde makineri automatizimi kuvendit dhe pajisje R & D, projektimin, prodhimin, shitjen, instalimin, rregullimin , shërbimet teknike në një, është e vendosur në rrugën Yang Yang Shkencë Park, Gate Five Min Chang Road, Qyteti Humen Gate, Dongguan City, Kinë.

Yue Chuang është lidhës automotive furnizuesit makine kuvendi automatike, ne kemi experienceis pasur rreth 10years në industrinë e prodhimit të R & D dhe, në një koncept inteligjente, efikas dhe të qëndrueshëm të produktit, në mënyrë rigoroze të kontrollit të cilësisë të prodhimit, për të siguruar zgjidhje të personalizuar makinë makinë kuvendi lidhës automatizimi përshtatur për të përmbushur nevojat aktuale të lidhës makinë e prodhimit, për të ndihmuar prodhuesit për të bërë automatizimi lidhës linjë prodhimi të përmirësuar, punë të rënda krahu, procesin e thjeshtuar prodhimit, cilësi të qëndrueshme e produktit, për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit, për të përmirësuar efikasitetin automotive lidhës manufacturers'production dhe konkurrencën e ndërmarrjeve ...

lexoni më shumë >>

Lajmi Company >>

80%! Domestic prapa-skena hero me T-makinë - automatizimi Gaopin
Duke u ndalur në të gjithë tregun e automobilave, Turbo Boost është duke u bërë gjithnjë prirje e zakonshme. Të gjitha llojet e automjeteve janë të pajisura me "T".
  • Dongguan yuechuang sincerely invites you to att...
  • Yuechuang expands overseas markets-Russian cust...
  • Why so many well-known enterprises choose yue c...

Lajmi Industri >>

DSM nis një hidrolizës-rezistente PBT ri me një përmbajtje fibra xhami prej 30% që mund pjesërisht ...
Bazuar në shkencë dhe teknologji, Royal DSM Group holandeze, e cila është aktive në fushën e shëndetësisë, të ushqyerit dhe materiale në mbarë botën ...
  • Development Trends and New Market Opportunities...
  • What is the development of automotive connector...
  • China’s automotive connector industry is ...
  • Automobile Age: Automobile Connector
WhatsApp Online Chat !