Rreth Nesh - Dongguan Yuechuang Automatizimi Co, Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

Rreth nesh

induksion

Dongguan Shi Yue Chuang Automatizimi Equipment Co Ltd (YC) është themeluar në vitin 2007, është një sipërmarrje të teknologjisë e specializuar në makinë kuvendit lidhës dhe jo-standarde makineri automatizimi kuvendit dhe pajisjet e R & D, projektimit, prodhimit, shitjes, instalimin , rregullim, shërbime teknike në një, është e vendosur në rrugën Yang Yang Shkencë Park, Gate Five Min Chang Road, Qyteti Humen Gate, Dongguan City, Kinë

Yue Chuang është lidhës automotive furnizuesit makine kuvendi automatike, ne kemi experienceis pasur rreth 10years në industrinë e prodhimit të R & D dhe, në një koncept inteligjente, efikas dhe të qëndrueshëm të produktit, në mënyrë rigoroze të kontrollit të cilësisë të prodhimit, për të siguruar zgjidhje të personalizuar makinë makinë kuvendi lidhës automatizimi përshtatur për të përmbushur nevojat aktuale të lidhës makinë e prodhimit, për të ndihmuar prodhuesit për të bërë automatizimi lidhës linjë prodhimi të përmirësuar, punë të rënda krahu, procesin e thjeshtuar prodhimit, cilësi të qëndrueshme e produktit, për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit, për të përmirësuar efikasitetin automotive lidhës manufacturers'production dhe konkurrencën e ndërmarrjeve.

1500 metra katror të objektit të prodhimit, ka një ekip të inxhinierëve me përvojë dhe zhvillimin e teknologjisë, për të siguruar mbështetje të plotë teknike dhe të shërbimit të konsumatorëve, për të ndihmuar klientët e punë të rënda krahu, thjeshton procesin e prodhimit, përmirësimin e efikasitetit, cilësi të qëndrueshme e produktit, për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit dhe hequr koston e rëndë të punës, për të përmirësuar efikasitetin e lidhës automatike të prodhimit.

Ne kemi marrëdhënie afat-gjata me ndërmarrjet e prodhimit të automobilave për të arritur një marrëdhënie afat-gjatë të bashkëpunimit, është një furnizues i qëndrueshëm i kompanitë më të lartë në botë 500, zhvillimi i prodhimit të pajisjeve automatizimi ka një numër të të drejtave të pronës intelektuale të pavarur, produktet tona janë të shitjes në Kinë shumica e kompanive janë korporatat transnacionale, edhe eksporti në SHBA, Japonia, Malajzia, India dhe Lindja e Mesme, Evropë dhe vende të tjera.

Për konsumatorët për të siguruar lidhës makinë automatike kuvendit avancuar zgjidhje të përgjithshme, të mirëpritur për të vizituar fabrikën dhe të negociuar të biznesit, ne jemi të gatshëm për ndërmarrjet e prodhimit të automobilave lidhësit zgjidhur probleme të vështira, konsultim falas dhe kërkesat për prodhimin e lidhës automatizimit retrofit dhe për të përmirësuar programin

tooopen_sy_153887231532
w65s

WhatsApp Online Chat !