Pas shitjes shërbimi - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

Pas sherbimit te shitjes

Pas sherbimit te shitjes

Filozofinë e biznesit të YueChuang: Integriteti dhe pragmatike, profesionale dhe efikase, dhe të fitojë të fitojë bashkëpunimin , për të siguruar konsumatorët me profesional dhe efikas pas shitjes shërbimi, ne kemi bërë premtime solemne e mëposhtme për klientët tanë:

1. Të gjitha makinave dhe pajisjeve të shitura nga kompania jonë, nga data e pranimit të pranimit, pajisje falas garanci e përgjithshme për një vit (përveç dëmit të bëra nga njeriu), nga raporti i pajisjeve të pranimit të nënshkruar, të gjitha llojet e dëmit të shkaktuar nga përdorimi normal nga Partia B është përgjegjës për mirëmbajtjen e lirë dhe zëvendësimi, të veshur pjesë në bazë të marrëveshjes ndërmjet palëve, duke siguruar mbështetje profesionale teknike për jetën.

2. VietNin ​​do të ofrojë trajnime për operatorët e pajisjeve të konsumatorëve dhe teknikë inxhinieri në operacion dhe operimit të përbashkët përjashtime të derisa kërkesa mund të operohet në mënyrë të pavarur dhe problemeve.

3. Pas hapjes shitjeve telefonike 24 orë në ditë, ne do të përgjigjet pozitivisht dhe të ofrojë këshilla profesionale pas marrjes së thirrjes riparim. Nëse keni nevojë të shkoni në faqen e internetit për mirëmbajtje, arrijnë në vend, sipas kohës së planifikuar.

4. Pasi periudha e garancisë skadon, kompania jonë do të ofrojë shërbimin e mirëmbajtjes dhe mbështetje teknike në përputhje me situatën aktuale, dhe si duhet të ngarkuar materiale, pajisje dhe shërbime të punës.

5. Ofrimi i shërbimit mbështetje teknike gjatë gjithë jetës.

Të sigurojë klientët me mbështetje të përsosur teknike dhe pas shitjes shërbimi për të ndihmuar klientët të liruar punës dhe punës, të lehtësuar proceset e prodhimit, përmirësimin e efikasitetit, stabilizuar cilësinë e produktit, rritjen e fabrikës efikasitetin e prodhimit, të zvogëlojë kërkesat teknike të personelit të lidhura, të rritur efikasitetin automatizimi, dhe për të prodhuar më të sigurta dhe më të besueshme produkteve. lidhësit automotive, auto-assembler Toyota për lidhësit të automobilave janë besuar.

90d7       e6e6       qzn6


WhatsApp Online Chat !