Markë hyrje - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

futja markë

markë Hyrje

Rreth Yue Chuang: "Yue" ka vrullin e tejkaluar transcendencën. "Kosova" ka kuptimin e inovacionit dhe të krijimit, nënkuptuar kuptimi YueChuang njerëzit janë më të gatshëm për të tejkaluar vetveten, duke eksploruar Hulumtim kërkimor mbi lidhësit automotive, inovative teknologji produktivitetit, duke e bërë prodhimi automotive lidhës më inteligjente dhe efikase.

Që nga viti 2007, Mr.Dingzhihao si udhëheqës kryesor është duke udhëhequr një ekip pioniere specilized në automatizimin equiement R & D dhe prodhim. Kështu që ekipi ka akumuluar pasur përvojë në automatizimi equiement industrial në këtë 10 vjet

Në revolucionit teknologjik dhe rindërtimin industriale nën sfondin e zhvillimit të shpejtë të industrisë globale të automobilave do të lëvizë drejt ndërveprimit, lëvizshmërisë, ngarje vetë, user experience dhe analizën e madhe e të dhënave, rritja e qëndrueshme e tregut global lidhës, ne jemi optimistë në lidhje me lidhës automatizuar teknologji kuvendi dhe realizimi i zëvendësim artificiale është e ardhmja, pra në fillim të vitit 2017 paraqesin trendin e përgjithshëm, fabrika origjinale si bazë dhe të riemërtoni atë si Dongguan Yue kosova Automatizimi Equiement Co Ltd

Yue Chuang është të përqëndrohet në të ofrojë lidhje të automobilave avancuar zgjidhje të automatizuar kuvendit, ne shpresojmë që të sigurojë një metodë më inteligjente dhe efikase të prodhimit për prodhuesit lidhës, edhe linja e prodhimit mund të më shpejt dhe më miniaturization, sigurinë, besueshmërinë, më shumë për mjedisin, teknologji elektronike inxhinieri më gjerësisht aplikimi në industrinë e automobilave, dhe të bëhen më të zgjuar dhe të besueshëm si partnerë njeriut.

2           rvtr


WhatsApp Online Chat !