CEO Fjala - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

CEO Speech

CEO Speech

zxie

Yue Chuang (KV) me 10 vjet karrierë në lidhës automobilave automatizimi industrinë Equipement, YC ka përvojë të pasur në R & D dhe prodhimit, inteligjente, efikase dhe të qëndrueshme koncept produkt, në mënyrë rigoroze të kontrollit të cilësisë të prodhimit, për të siguruar të personalizuar makinë lidhës makine automatike kuvendit përshtatur zgjidhje, ne do të sigurojë mënyrën më inteligjent dhe efikas të metodës së prodhimit për prodhuesit lidhës

Ne shpresojmë që nëpërmjet përpjekjeve të palodhur, ne do të përpiqemi për të bërë markë të klasit botëror i automobilave krijues lidhës kuvendi makinë, duke e bërë prodhimin e lidhësit të automobilave më efikase dhe duke e bërë makina më të sigurt dhe më të besueshme. Ne përpiqemi për të ndërtuar një ekip, njerëz të orientuar, ndjekja e filozofinë e menaxhimit excellence; integriteti dhe pragmatike, profesional dhe efikas, bashkëpunimit dhe të fitojë të fitojë filozofia e biznesit; Ne përmbahen nga koncepti inteligjente, efikas dhe të qëndrueshëm të produktit, nëpërmjet inovacionit të pajisjeve automatizimi mënyrën tonë të prodhimit lidhës.

Ne jemi të angazhuar për të ndërtuar prodhimit inteligjente, kursimit të energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, automatizimi të reja të energjisë dhe automatizimin industrial 4.0 në një nga ndërmarrjet e teknologjisë së lartë, zhvillimin e lidhës pajisjeve automatizimi vete automotive, linjë prodhimi automatizimi, zhvillimin robot dhe robot zbulimin injeksion sistemi automatik plastike integruar të biznesit. 

Ne jemi të angazhuar për të ndërtuar prodhimit inteligjente, kursimit të energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, automatizimi të reja të energjisë dhe automatizimin industrial 4.0 në një nga ndërmarrjet e teknologjisë së lartë, zhvillimin e lidhës pajisjeve automatizimi vete automotive, linjë prodhimi automatizimi, zhvillimin robot dhe robot zbulimin injeksion sistemi automatik plastike integruar të biznesit. 


WhatsApp Online Chat !