Avantazhet Company - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

Përparësitë Company

Avantazhet e kompanisë

0fih

Spirit profesional

10 vjet frymën profesionale, përqëndruar në zhvillimin dhe prodhimin e lidhës automobilave plotësisht i automatizuar makineri kuvendit

Yue kosova ka një ekip me përvojë të zhvillimit inxhinier, duke u përqëndruar në kërkimin shkencor, projektimin, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve të automatizimit Konektor për 10 vjet.

ejj1

Cilësi të mirë

teknologji të avancuar, teknologji superiore, për të krijuar cilësi të shkëlqyera

(1) Me teknologji të përparuar dhe pajisjet e prodhimit saktësi në Evropë, Amerikë, Japoni dhe Tajvan, dhe cilësisë në mënyrë rigoroze të kontrolluar

(2) 1500 metra katror të bazës së prodhimit, me prodhimin më të avancuar dhe testimin e pajisjeve, idenë e zhvillimit të procesit të shkëlqyer dhe të reja të prodhimit, përputhshmëri të plotë me ISO, GB, GBT, ASTM, DIN dhe standardet e tjera ndërkombëtare, standarde të larta të cilësisë sistemit të menaxhimit, të përmirësuar pajisjet zbulimit dhe proceset, pajisje të prodhuara pas inspektimit të rreptë të cilësisë.

(3) R & D pajisje kuvendi lidhës për të marrë certifikatën e certifikimit të qendrës kombëtare të inspektimit dhe një numër të certifikatave kombëtare patentë teknike

ownf

Personalizuar Zgjidhja Përshtatje

Për të siguruar zgjidhje të personalizuara për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit dhe konkurrencën

(1) Të sigurojë zgjidhje të përshtatur për makinat individuale kuvendit lidhës makinë për të përmbushur nevojat aktuale e prodhimit të ndërmarrjeve të kuvendit lidhës automobilave

(2) Për të ndihmuar prodhuesit lidhës për të përfunduar përmirësimin automatizimin e linjës të prodhimit, për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit dhe konkurrencën e ndërmarrjeve.

j087

përvojë të pasur

Për të siguruar me një përvojë të pasur dhe një ekip të pjekur

(1) Ne kemi përvoja të shërbejnë 500 ndërmarrjet e lartë në botë, dhe për të arritur një marrëdhënie afat-gjatë miqësore dhe bashkëpunuese me një numër të ndërmarrjeve prodhuese të automobilave, dhe të përpiqen për të ofruar shërbime me cilësi të lartë.

(2) Ne kemi një inxhinier të aftë, të zhvilluar ekipin e shërbimit, të zgjidhin probleme të vështira në çdo kohë, të sigurojë zgjidhje profesionale dhe përmirësimin e procesit të prodhimit dhe udhëzime për pajisje automatizimi lidhës.


WhatsApp Online Chat !