Kultura Corporate - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

Kulturë korporative

Kulturë korporative

w65s

vizion

Përpiquni të bëhet lidhës makinë ndërkombëtar markë të klasit të parë makine kuvendi

mision

Le të linjës të prodhimit lidhës makinë më inteligjente dhe efikase, të bëjë makinën më të sigurt dhe më të besueshme!

tooopen_sy_153886544437

vlerat

Menaxhimi Filozofi

njerëzit punë ekipore orientuar ndjekje të EXCELLENC

Operacioni Filozofi

Ndershmëria dhe pragmatizmi profesionale dhe Bashkëpunimi efikas dhe të fitojë të fitojë 

Koncepti i Produktit

Intelligence qëndrueshme Efficient


WhatsApp Online Chat !