Facility - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

Facility

ekran skena fabrikë

Yue kosova ka më shumë se më shumë se 1500 metra katror të sipërfaqes fabrikës për makinë lidhës kuvendit, punëtori pa pluhur numri i gjerë dhe hapësirë ​​multi-funksionale zyre, futjen e teknologjisë së përparuar në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara, Japonia dhe Tajvani zonë dhe të prodhimit të sofistikuar pajisje, pajisje testimi set të plotë të produkteve auto, mesatare mujore prej para 20 lidhës makinë të automatizimi kuvendit deri tani kapaciteti i prodhimit mujore prej më shumë se 30 lidhës makinë automatizimi kuvendit.

Connector prodhim makine automatike është zbatuar plotësisht, ISO9001: 2000 version të sistemit të menaxhimit të cilësisë ndërkombëtare dhe të sistemit të menaxhimit të ERP software, sistemit të lartë të standardeve të menaxhimit të cilësisë, pajisje testimi i përsosur dhe procesin e testimit. Të gjitha pajisjet do të jenë të nënshtrohen inspektimit të rreptë të cilësisë. 

Yue Chuang makine kuvendi nga planifikimit të produktit, projektimit dhe zhvillimit, prodhimit myk, menaxhimin e prodhimit, kontrollin e cilësisë dhe të marketingut, kontabilitetit financiar dhe lidhjet e tjera janë të gjitha arrijnë standardet ndërkombëtare të menaxhimit të korporatave, dhe të përpiqen për të siguruar të klasit botëror lidhësit automotive makinë automatike kuvendit pajisje për konsumatorët ..

Company view fabrikë

Zyrë

Salla e konferencave / R & D departamentit

Punëtoria e prodhimit


WhatsApp Online Chat !