Koncepti i produktit - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

koncepti i Produktit

Yue Chuang Produkt Concept

Inteligjente, efikase dhe të qëndrueshme  - Le prodhimi lidhës makinën më inteligjente dhe efikase, të bëjë makinën më të sigurt dhe më të besueshme! Industrinë e automobilave është industritë më të mëdha dhe më të rëndësishme në botë, duke treguar një trend të rritjes së shpejtë, revolucionit teknologjik dhe rindërtimin industriale nën sfondin e zhvillimit të shpejtë të industrisë globale të automobilave do të lëvizë drejt ndërveprimit, lëvizshmërisë, ngarje vetë, user experience dhe Analiza e madhe e të dhënave.

Si një urë që lidh qark automotive, lidhës automotive luan një rol në pastrimi qark dhe kalimi aktuale në automobil, duke e bërë teknologjinë elektronike Inxhinieri aplikuar gjerësisht në industrinë e automobilave, sidomos për automobilave elektronike.

Me zhvillimin e teknologjisë së re dhe të automjeteve të reja të energjisë, makinë e lidhur dhe makinës automatike, sasia e transmetimit të të dhënave dhe të inovacionit të sistemit të automobilave dinamik dhe një rritje eksponenciale, automotive kërkesat besueshmërinë lidhës në frekuencë të lartë, tension të lartë dhe mjedisin e tanishëm është më dhe më të lartë, miniaturization, sigurinë, besueshmërinë, mbrojtja e mjedisit është zhvillimi drejtimin e ardhshëm të lidhës automobilave.

Për të arritur prodhimin në masë në shkallë të gjerë, prodhues prodhimi lidhës duhet për të nxitur standardizimin e lidhjes në procesin e këtij transformimi industrial.

Yue Chuang është një profesionist lidhës automotive furnizuesit makine automatike kuvendit, me 10 vjet përvojë të pasur në industrinë e prodhimit të R & D dhe, në një koncept inteligjente, efikas dhe të qëndrueshëm të produktit, në mënyrë rigoroze të kontrollit të cilësisë të prodhimit, për të siguruar të personalizuar lidhës makinë automatizimin makine kuvendi zgjidhje të përshtatur për të përmbushur nevojat aktuale të prodhimit të makinave lidhës, lidhës për të ndihmuar prodhuesit për të bërë automatizimi lidhës linjë prodhimi të përmirësuar, punë të rënda krahu, procesin e thjeshtuar prodhimit, cilësi të qëndrueshme e produktit, për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit për të përmirësuar lidhës automotive lidhës, prodhimi efikasitetin dhe konkurrencën e ndërmarrjeve ..

Vizioni ynë është: të jetë lidhës makinë markë makine kuvendi në botë e klasit të parë, për të bërë të prodhimit të automobilave lidhës më inteligjente dhe efikase, për të bërë makinën më të sigurt dhe më të besueshme! Ky është misioni ynë dhe burimi i fuqisë sonë. 

Ofrojnë zgjidhje të avancuara për të gjithë lidhës Automaton për klientët, të mirëpritur për të vizituar fabrikën dhe të negociuar të biznesit, ne jemi të gatshëm për ndërmarrjet e prodhimit të automobilave lidhësit zgjidhur probleme të vështira, të mirëpritur konsultim falas dhe kërkesat për përmirësimin dhe automatizimi i prodhimit zgjidhje individuale lidhës.

VCG41154411690_1327
tooopen_sy_138120916195

WhatsApp Online Chat !