Me cilësi të mirë - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

Cilësi të mirë

teknologji të avancuar, teknologji superiore, për të krijuar cilësi të shkëlqyera

(1) Me teknologji të përparuar dhe pajisjet e prodhimit saktësi në Evropë, Amerikë, Japoni dhe Tajvan, dhe në mënyrë rigoroze me cilësi të kontrolluar.

(2) 1500 metra katror të bazës së prodhimit, me prodhimin më të avancuar dhe testimin e pajisjeve, idenë e zhvillimit të procesit të shkëlqyer dhe të reja të prodhimit, përputhshmëri të plotë me ISO, GB, GBT, ASTM, DIN dhe standardet e tjera ndërkombëtare, standarde të larta të cilësisë sistemit të menaxhimit, të përmirësuar pajisjet zbulimit dhe proceset, pajisje të prodhuara pas inspektimit të rreptë të cilësisë.

(3) R & D pajisje kuvendi lidhës për të marrë certifikatën e certifikimit të qendrës kombëtare të inspektimit dhe një numër të certifikatave kombëtare patentë teknike


WhatsApp Online Chat !