Spirit Professional - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

Spirit profesional

10 vjet frymën profesionale, përqëndruar në zhvillimin dhe prodhimin e lidhës automobilave plotësisht i automatizuar makineri kuvendit

(1) Yue kosova ka një ekip me përvojë të zhvillimit inxhinier, duke u përqëndruar në kërkimin shkencor, projektimin, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve të automatizimit Konektor për 10 vjet.

 


WhatsApp Online Chat !