përvoja e pasur - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Më shumë inteligjent dhe efikas lidhës makinë Mënyra e prodhimit.

përvojë të pasur

Për të siguruar me një përvojë të pasur dhe një ekip të pjekur

(1) Ne kemi përvoja të shërbejnë 500 ndërmarrjet e lartë në botë, dhe për të arritur një marrëdhënie afat-gjatë miqësore dhe bashkëpunuese me një numër të ndërmarrjeve prodhuese të automobilave, dhe të përpiqen për të ofruar shërbime me cilësi të lartë.

(2) Ne kemi një inxhinier të aftë, të zhvilluar ekipin e shërbimit, të zgjidhin probleme të vështira në çdo kohë, të sigurojë zgjidhje profesionale dhe përmirësimin e procesit të prodhimit dhe udhëzime për pajisje automatizimi lidhës.


WhatsApp Online Chat !