Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

Dongguan Yuechuang Automation Equipment Co. Ltd. (YC) diadegkeun dina 2007, mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing dina mesin konektor assembly sarta non-standar mesin automation assembly jeung alat R & D, desain, manufaktur, jualan, instalasi, adjustment , jasa teknis dina hiji, anu perenahna di Jalan Yang Yang Élmu Park, Gate Lima Min Chang Jalan, Humen Town Gate, DongGuan Kota, Cina.

Yue Chuang nyaeta panyambung otomotif suppliers mesin assembly otomatis, urang kudu experienceis euyeub ngeunaan 10years di R & D jeung industri manufaktur, dina konsép produk calakan, cekap tur stabil, mastikeun ngadalikeun kualitas produksi, nyadiakeun solusi mobil pribadi konektor assembly automation mesin ngaropéa pikeun minuhan kabutuhan sabenerna konektor mobil produksi, ka mantuan pabrik pikeun ngalakukeun automation konektor pamutahiran garis produksi, kuli manual beurat, proses produksi nu disederhanakeun, kualitas produk stabil, ngaronjatkeun efisiensi produksi, pikeun ngaronjatkeun efisiensi konektor manufacturers'production otomotif jeung saing usaha ...

baca leuwih >>

warta parusahaan >>

80%! Domestik balik-pamandangan pahlawan jeung T-mobil - automation Gaopin
Fokus dina pasar otomotif sakabéh, Turbo naekeun ieu beuki jadi tren mainstream. Kabéh jenis kandaraan anu dilengkepan "T".
  • Dongguan yuechuang sincerely invites you to att...
  • Yuechuang expands overseas markets-Russian cust...
  • Why so many well-known enterprises choose yue c...

warta Industri >>

DSM ngajalankeun PBT hidrolisis-tahan anyar sareng eusi serat sagelas 30% nu sawaréh bisa ...
Dumasar Elmu Pangaweruh jeung Teknologi, Walanda Royal DSM Grup, anu aktip dina widang kaséhatan, nutrisi sarta bahan sakuliah dunya ...
  • Design standards for automotive connectors
  • Automobile connector manufacturing process dete...
  • The development of electric vehicles is a rare ...
  • Industrial robot technology is reaching a new h...
WhatsApp Online Chat !