Nepangkeun - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

Tentang Kami

induksi

Dongguan Shi Yue Chuang Automation Equipment Co. Ltd. (YC) diadegkeun dina 2007, mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing dina mesin konektor assembly sarta non-standar mesin automation assembly jeung alat R & D, desain, manufaktur, jualan, instalasi , adjustment, jasa teknis dina hiji, anu perenahna di Jalan Yang Yang Élmu Park, Gate Lima Min Chang Jalan, Humen Town Gate, DongGuan Kota, Cina

Yue Chuang nyaeta panyambung otomotif suppliers mesin assembly otomatis, urang kudu experienceis euyeub ngeunaan 10years di R & D jeung industri manufaktur, dina konsép produk calakan, cekap tur stabil, mastikeun ngadalikeun kualitas produksi, nyadiakeun solusi mobil pribadi konektor assembly automation mesin ngaropéa pikeun minuhan kabutuhan sabenerna konektor mobil produksi, ka mantuan pabrik pikeun ngalakukeun automation konektor pamutahiran garis produksi, kuli manual beurat, proses produksi nu disederhanakeun, kualitas produk stabil, ngaronjatkeun efisiensi produksi, pikeun ngaronjatkeun efisiensi konektor manufacturers'production otomotif jeung saing usaha.

1500 méter pasagi fasilitas produksi, boga tim insinyur dialam ngembangkeun teknologi, nyadiakeun rojongan teknis komprehensif sarta layanan palanggan, pikeun mantuan para nasabah nu kuli manual beurat, simplifies proses produksi, ngaronjatkeun efisiensi, kualitas produk stabil, ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung dipiceun ongkos kuli beurat, ngaronjatkeun konektor efisiensi produksi otomatis.

Simkuring boga hubungan jangka panjang kalayan usaha manufaktur otomotif keur ngahontal hiji hubungan jangka panjang gawé babarengan, mangrupakeun supplier stabil tina luhureun 500 pausahaan di dunya, ngembangkeun manufaktur parabot automation ngabogaan sajumlah hak cipta intelektual bebas, produk urang nu jualan di Cina lolobana pausahaan anu korporasi Transnasional, ogé ngekspor ka AS, Jepang, Malaysia, India jeung Timur Tengah, Éropah jeung nagara lianna.

Pikeun konsumén nyadiakeun panyambung mesin assembly otomatis maju solusi sakabéh, ngabagéakeun kana didatangan pabrik jeung negotiate bisnis, kami siap pikeun usaha produksi panyambungna otomotif ngajawab masalah hese, rundingan Free na requests pikeun produksi konektor automation retrofit tur ningkatkeun program

tooopen_sy_153887231532
w65s

WhatsApp Online Chat !