Sanggeus-jualan Service - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

Sanggeus-jualan Service

Sanggeus-jualan Service

Filsafat bisnis of YueChuang: Integritas tur pragmatis, profésional sarta efisien, sarta meunang-meunang gawé babarengan , nyadiakeun konsumén jeung profésional sarta efisien sanggeus-jualan jasa, urang ngadamel nu janji solemn handap ka konsumén kami:

1. Sadaya mesin jeung alat dijual ku parusahaan urang, ti tanggal ditampa ti ditampa, alat-alat bébas jaminan sakabéh pikeun sataun (iwal ruksakna jieunan manusa), ti laporan ditampa parabot ditandatanganan, sagala jinis ruksakna disababkeun ku pamakéan normal ku Partéi B nyaeta jawab pangropéa bébas jeung ngagantian, maké bagian nurutkeun kana perjangjian antara pihak, nyadiakeun rojongan teknis profésional pikeun hirup.

2. VietNin ​​baris nyadiakeun palatihan pikeun operator alat customer na technicians rékayasa di operasi sarta operasi biasa iwal dugi paménta nu bisa dioperasikeun jadi bebas tur ngungkulan.

3. Saatos muka éta hotline jualan 24 jam sapoé, urang baris ngabales positif sarta nyadiakeun nasihat profésional sanggeus narima panggero perbaikan. Lamun perlu buka situs pikeun diropéa, anjog di lokasi nurutkeun kana waktos dijadwalkeun.

4. Saatos periode jaminan wayahna, parusahaan urang bakal nyadiakeun layanan pangropéa jeung rojongan teknis numutkeun kaayaan nu sabenerna, tur leres ngecas bahan, asesoris sarta jasa kuli.

5. Nyadiakeun rojongan teknis jasa lifelong.

Nyadiakeun konsumén jeung rojongan teknis sampurna sarta sanggeus-jualan jasa pikeun mantuan para nasabah ngosongkeun kuli sarta tanaga gawé, simplify prosés produksi, ngaronjatkeun efisiensi, nyaimbangkeun kualitas produk, ningkatkeun efisiensi produksi pabrik, ngurangan sarat teknis ngeunaan tanaga patali, ningkatkeun efisiensi automation, sarta ngahasilkeun aman tur leuwih dipercaya produk. panyambungna otomotif, Toyota urang otomatis-assembler pikeun panyambungna otomotif anu dipercaya.

90d7       e6e6       qzn6


WhatsApp Online Chat !