bubuka brand - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

bubuka brand

brand Perkenalan

Ngeunaan Yue Chuang: "Yue" boga moméntum surpassing transcendence nu. "Chuang" boga harti inovasi jeung kreasi, hartina tersirat jalma YueChuang anu leuwih daék ngaleuwihan diri, Ngalanglang panalungtikan éksplorasi dina panyambungna otomotif, innovating téhnologi produktivitas, nyieun produksi konektor otomotif leuwih calakan tur efisien.

Kusabab 2007, Mr.Dingzhihao salaku pamimpin inti ieu ngarah tim pioneering specilized on automation equiement R & D na manufaturing. Jadi tim geus akumulasi euyeub ngalaman on automation equiement industri dina ieu 10 taun

Dina revolusi téhnologis sarta rekonstruksi industri dina latar tukang ngembangkeun gancang tina industri otomotif global bakal mindahkeun arah interoperability, mobilitas, nyetir sorangan, pangalaman pamaké jeung analisis data badag, tumuwuhna ajeg tina pasar konektor global, kami optimistis ngeunaan konektor otomatis téhnologi assembly jeung realisasi diganti jieunan anu hareup, jadi dina mimiti 2017 ngawakilan trend umum, pabrik aslina sakumaha dadasar jeung ngaganti ngaran salaku DongGuan Yue Chuang Automation Equiement Co. Ltd.

Yue Chuang nyaeta difokuskeun nyadiakeun panyambungna otomotif maju solusi assembly otomatis, urang miharep nyadiakeun metoda produksi leuwih calakan tur efisien keur produsén konektor, ogé garis produksi tiasa langkung gancang sarta leuwih miniaturization, kaamanan, reliabiliti, beuki lingkungan, The téhnologi rékayasa éléktronik leuwih lega aplikasi dina industri otomotif, jeung jadi leuwih calakan tur bisa dipercaya salaku mitra manusa urang.

2           rvtr


WhatsApp Online Chat !