CEO Biantara - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

CEO Biantara

CEO Biantara

zxie

Yue Chuang (YC) sareng 10 taun berkarir di industry equipement automation konektor otomotif, YC boga pangalaman euyeub di R & D jeung manufaktur, konsép produk calakan, cekap tur stabil, mastikeun ngadalikeun kualitas produksi, nyadiakeun mobil pribadi konektor mesin assembly otomatis ngaropéa solusi, urang baris nyadiakeun mode leuwih calakan tur efisien metoda produksi pikeun produsén konektor

Urang ngaharepkeun ngaliwatan usaha unremitting, urang baris narékahan pikeun jadi brand-kelas dunya maker mobil konektor mesin assembly, nyieun produksi panyambungna mobil leuwih efisien jeung nyieun mobil aman tur leuwih dipercaya. Urang narékahan pikeun ngawangun tim a, urang-berorientasi, anu ngungudag falsafah manajemén kaunggulan; integritas jeung pragmatis, profésional sarta efisien, kerjasama jeung meunang-meunang filsafat bisnis; kami abide ku konsep produk calakan, cekap tur stabil, ngaliwatan inovasi mode produksi konektor parabot automation urang.

Kami komitmen pikeun ngawangun manufaktur calakan, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, automation énergi Anyar jeung industri automation 4.0 di salah sahiji usaha tinggi-tech, ngembangkeun parabot automation konektor stand-nyalira otomotif, garis produksi automation, ngembangkeun robot jeung robot otomatis deteksi suntik sistem bisnis terpadu plastik. 

Kami komitmen pikeun ngawangun manufaktur calakan, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, automation énergi Anyar jeung industri automation 4.0 di salah sahiji usaha tinggi-tech, ngembangkeun parabot automation konektor stand-nyalira otomotif, garis produksi automation, ngembangkeun robot jeung robot otomatis deteksi suntik sistem bisnis terpadu plastik. 


WhatsApp Online Chat !