kaunggulan parusahaan - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

kaunggulan parusahaan

parusahaan Kaunggulan

0fih

Roh profésional

10 taun sumanget profésional, concentrating dina ngembangkeun sarta pabrik konektor otomotif pinuh otomatis mesin assembly

Yue Chuang boga hiji tim ngembangkeun insinyur ngalaman, fokus dina panalungtikan, desain, produksi jeung jualan pakakas automation konektor pikeun 10 taun.

ejj1

Quality alus

téhnologi canggih, téhnologi punjul, mun nyieun kualitas alus teuing

(1) Jeung téhnologi canggih tur precision alat produksi dina Eropa, Amerika, Jepang jeung Taiwan, sarta mastikeun kualitas dikawasa

(2) 1500 méter pasagi basa produksi, jeung produksi leuwih maju sarta uji coba parabot, pamanggih ngembangkeun éta prosés manufaktur alus teuing jeung inovatif, minuhan ketat ku ISO, GB, GBT, ASTM, DIN jeung standar internasional sejen, standar luhur kualitas sistim manajemén, ngaronjatkeun alat-alat deteksi jeung prosés, alat-alat dijieun sanggeus pamariksaan kualitas ketat.

(3) R & D alat panyambung assembly pikeun ménta sertipikat ti sertifikasi sahiji puseur inspeksi nasional jeung sababaraha sertipikat patén teknis nasional

ownf

Pribadi Solusi nyieun husus

Nyadiakeun solusi Pribadi pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung daya saing

(1) Méré solusi ngaropéa pikeun mesin konektor mobil assembly individual pikeun minuhan kabutuhan produksi saleresna usaha assembly konektor mobil

(2) Pikeun mantuan pabrik konektor pikeun ngabéréskeun Ngaronjatkeun automation tina garis produksi, pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung daya saing dina usaha.

j087

pangalaman euyeub

Nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman euyeub sarta tim dewasa

(1) Urang kudu pangalaman porsi luhureun 500 usaha di dunya, sarta ngahontal hubungan ramah tur koperasi jangka panjang jeung sababaraha usaha manufaktur otomotif, sarta narékahan pikeun nyadiakeun jasa kualitas luhur.

(2) Urang boga insinyur terampil, ngamekarkeun tim layanan, ngajawab masalah hésé iraha wae, nyadiakeun solusi profésional sarta pamutahiran prosés produksi jeung hidayah pikeun alat-alat automation konektor.


WhatsApp Online Chat !