budaya perusahaan - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

budaya perusahaan

Budaya perusahaan

w65s

tetempoan

Narékahan pikeun jadi-kelas munggaran konektor mobil mesin assembly brand internasional

misi

Hayu garis produksi konektor mobil leuwih calakan sarta efisien, sangkan mobil aman tur leuwih dipercaya!

tooopen_sy_153886544437

nilai

Filosofi manajemén

jalma karya tim berorientasi ngungudag of excellenc

Filosofi operasi

Kajujuran jeung pragmatism Profesional tur efisien Kerjasama jeung meunang-meunang 

Konsep produk

Kecerdasan stabil Cekap


WhatsApp Online Chat !