Fasilitas - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

fasilitas

tampilan pabrik pamandangan

Yue Chuang boga leuwih ti leuwih ti 1500 meter pasagi wewengkon pabrik keur mesin konektor assembly, workshop lebu bébas jumlahna lega tur spasi kantor multi-fungsi, bubuka téhnologi canggih di Éropa sarta Amérika Serikat, Jepang jeung Taiwan aréa jeung produksi canggih alat-alat, nguji parabot set lengkep produk otomatis, rata bulanan ti méméh mesin assembly automation 20 konektor nepi ka kiwari kapasitas produksi bulanan tina leuwih ti 30 konektor mesin assembly automation.

Panyambung manufaktur mesin otomatis anu pinuh dilaksanakeun, ISO9001: 2000 versi sistem internasional manajemén kualitas sarta sistem manajemen software ERP, sistem manajemen kualitas baku tinggi, alat-alat nguji sampurna jeung prosés nguji. Sagala equipments bakal ngalaman inspeksi kualitas ketat. 

Yue Chuang mesin assembly tina tata produk, desain tur ngembangkeun, manufaktur kapang, manajemén produksi, kontrol kualitas sarta pamasaran, akuntansi financial Tumbu lianna anu sakabéh ngahontal standar internasional ngeunaan manajemen pausahaan, sarta narékahan pikeun nyadiakeun-kelas dunya panyambungna otomotif mesin assembly otomatis alat-alat pikeun konsumén ..

Parusahaan view pabrik

kantor

kamar Konférénsi / R & D departemén

workshop produksi


WhatsApp Online Chat !