Taros Kami - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

Taros Kami

20180810105835

alamat

No.1-2, 3 lantai, Yang Yang Élmu taman,

Minchang Jalan, 3 Lane, Nanche 5

Kacamatan, Humen Bandar, Dongguan,

Propinsi Guangdong.

Surélék

dzh@dgyuechuang.com

Mandy@dgyuechuang.com

telepon

Tel: 0086-0769-85701035

Fax: 0086-0769-85701035

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !