Alus Quality - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

Quality alus

téhnologi canggih, téhnologi punjul, mun nyieun kualitas alus teuing

(1) Jeung téhnologi canggih tur precision alat produksi dina Eropa, Amerika, Jepang jeung Taiwan, sarta mastikeun kualitas dikawasa.

(2) 1500 méter pasagi basa produksi, jeung produksi leuwih maju sarta uji coba parabot, pamanggih ngembangkeun éta prosés manufaktur alus teuing jeung inovatif, minuhan ketat ku ISO, GB, GBT, ASTM, DIN jeung standar internasional sejen, standar luhur kualitas sistim manajemén, ngaronjatkeun alat-alat deteksi jeung prosés, alat-alat dijieun sanggeus pamariksaan kualitas ketat.

(3) R & D alat panyambung assembly pikeun ménta sertipikat ti sertifikasi sahiji puseur inspeksi nasional jeung sababaraha sertipikat patén teknis nasional


WhatsApp Online Chat !