Profésional Roh - Dongguan Yuechuang Automation Co., Ltd
Leuwih calakan sarta Cekap mode produksi konektor mobil.

Roh profésional

10 taun sumanget profésional, concentrating dina ngembangkeun sarta pabrik konektor otomotif pinuh otomatis mesin assembly

(1) Yue Chuang boga hiji tim ngembangkeun insinyur ngalaman, fokus dina panalungtikan, desain, produksi jeung jualan pakakas automation konektor pikeun 10 taun.

 


WhatsApp Online Chat !